Godnatt

Ska försöka sova nu. Det blir alltid så sent för mej innan jag kommer i säng. Förstår inte varför. Men det är väl för att det är tråkigt att sova :P



Fast nu är jag rätt trött. Så det ska bli skönt att gosa ner sej under täcket.

Sov gott!


Manikyr

Har en liten manikyrstund nu innan jag ska gå och lägga mej. De långa gelénaglarna har jag tagit bort. Tänkte försöka få mina egna att bli snygga istället. Tycker absolut inte att det är nåt fel på gelénaglar. Jag älskade verkligen att ha dem. Men flera hade blivit lite fula i kanterna, så jag plockade helt enkelt bort dem. 

Nu har jag precis filat till mina egna naglar, och smörjt in dem med olja. Jag använder en speciell nagelbandsolja, som Angelica rekommenderade. Den är skitbra! Renew & Repair Cuticle Oil heter den. Lite dyrare kanske, men den räcker jättelänge. Passar på att skriva lite nu medan oljan torkar, för det tar en stund. 

Sen tror jag att jag ska testa ett lack som jag fick i goodiebagen från Nelly-kvällen. Det ska tydligen vara en Nail Hardener. Så vi får se om det funkar :)

Efter det drar jag på ett underlack, och sen målar jag naglarna riktigt blodröda :) Älskar det. Vill antingen ha dem mörkt röda eller svarta, det är favvofärgerna.

 

Funderar på om jag ska klistra på lite detaljer sen, men jag vet inte om jag orkar.


Önskelista

Nu är det inte långt kvar till jul, så jag har börjat tänka lite på vad jag önskar mej.


Det blir mycket inredningsgrejer, eftersom jag precis har fått lägenhet. Ramar, ljus och ljusstakar kan man aldrig få för mycket av. Så det vill jag gärna ha.

Och även en vattenkokare, så att jag kan dricka massa te :)

Sen önskar jag mej en parfym från The Body Shop, som heter Japanese Cherry Blossom. Jag har redan några andra produkter från den serien, och de är helt underbara. 

Så, det där är lite småsaker jag kom att tänka på nu. Lägger upp fler önskningar här sen, allteftersom julen närmar sej. 
 

Ensam i huset...

Alla är borta på lite olika saker ikväll. Så jag har det stora huset för mej själv. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara. Har egentligen massa att göra. Måste tvätta, packa, städa och fixa matlådor. Men det är så kallt, så jag har kurat ner mej i sängen, under mitt duntäcke, och nu vill jag verkligen inte gå upp. 



Ska till Örebro och jobba hela helgen igen. Känns lite segt. Men nästa helg får jag förhoppningsvis flytta in i min nya lägenhet! Alex kommer hit på fredagen för att hjälpa till. Då ska jag även passa på att klippa honom på salongen :) Sen blir det väl inflyttningsfest på kvällen då. Åtminstone för mej och Alex ;) Det får nog inte plats så många fler i lägenheten tyvärr. Den är väldigt liten, men jag gillar den ändå.

Nej, nu måste jag gå upp och göra iordning lite te, så att jag blir varm. Funderar på om jag ska ta ett varmt bad oxå...


Ska nog bli vegetarian nu

Ända sen jag gick gymnasiet har jag pratat om att bli vegetarian. Tänkte vänta tills jag flyttade hemifrån, eftersom det blir lättare när man bara lagar mat till sej själv. Men jag har ju faktiskt bott själv i 3 år nu. Så det börjar väl bli dags.

Såg precis Aschberg på 8:an, och därför kom jag att tänka på det här. Aschberg hade nån gubbe med i programmet, som pratade om allt han brukade äta, t.ex. lammhjärna, fårögon, tunga och testiklar. Fy! Då blev jag så äcklad av alla sorters kött, och sättet han uttryckte sej på när han pratade om kött. Som att det bara är nåt vi äter för skojs skull. Men ska alla stackars djur behöva lida och dö så att vi ska få smaka olika grejer för att det är kul? Helt sjukt enligt mej!

Jag tycker att det är hemskt hur slaktdjur behandlas överhuvudtaget. På nåt sätt borde man protestera mot det. Och det bästa sättet är väl att bli vegetarian. Men jag skulle inte sakna kött ändå, jag tycker lixom inte om det. Kött är bara nåt man tvingar i sej för att det är nyttigt. 

Men jag brukar i alla fall bara köpa ägg från frigående höns, istället för burhöns. Jag är verkligen inget extremt greenpeace-freak, men nånting kan man ju göra.


Tisdag kväll

Jag och Madde har fortfarande huset för oss själva. Resten av familjen är i Örebro, eftersom ungarna har höstlov.

Just nu sitter vi framför tvn och äter fruktsallad och dricker Loka. Det går inte så himla mycket bra på tv, men vi orkar inte göra nåt annat. Väntar mest på att Mythbusters ska börja :)

 

Imorgon är det i alla fall kundklippning igen. Då blir Therese mitt offer :P Men jag har inga bra idéer om hur jag vill göra. Skulle vara kul att göra nåt mer än bara toppa...  Vill egentligen göra en liten makeover på henne :P Men vi får se vad det blir.


Bild från Nelly-kvällen



Hittade en vimmelbild från i lördags på mej och Sandra, en jättemysig tjej som vi träffade i kön utanför. Vi hade verkligen en skitkul kväll tillsammans. En av de bästa kvällarna på länge faktiskt.

Åh, längtar tills mina skor kommer!


Otursdag

Idag har verkligen allt gått fel. På vägen till skolan gick bilen sönder. Det började skramla massa under den, och tillslut gick det inte ens att styra. Skitläskigt! Tur att jag precis hade hunnit fram till en parkering då i alla fall.

Sen försökte jag få tag på mamma, men hon sov eftersom hon hade jobbat natt. Och pappa är i Rom nu, så det var ingen idé att försöka ringa honom. Men hursomhelst fick jag tag på en bärgare som jag skulle möta upp efter skolan och lämna bilnycklarna till.

Jag fick även reda på att jag hade tappat min sminkväska på krogen i fredags, när vi var där med skolan. Så jag tänkte gå dit efter att vi hade slutat. Men när jag kom dit fanns det ingen där, trots att jag hade pratat med dem i telefon tidigare idag.

Så jag fick ge upp det, och gå tillbaka till parkeringen för att lämna nycklarna till bärgaren. Men han var så himla seg, så jag trodde att jag skulle missa bussen hem. Och de bussarna går bara en gång varannan timme. Så när vi äntligen var klara rusade jag till hållplatsen, och var faktiskt där en kvart innan bussen skulle gå. Men den kom aldrig. Satt kvar och väntade en halvtimme, innan jag insåg att den inte skulle komma.

Kände inte för att vänta två timmar på nästa buss, så jag började gå hem. Men världens snällaste Anna, min lärare på salongen, plockade upp mej och körde mej till Gränby, där min syrra jobbar. Där väntade jag i nästan 3 timmar på att syrran skulle sluta, och sen gick vi tillsammans hem.

Inte världens bästa dag kanske, men men... Kompisarna på skolan var i alla fall väldigt snälla och stöttande mot mej, eftersom allt kändes jobbigt idag. Tack för det, raringar :)


High Heels Party

Efter att Alex åkte tillbaka till Örebro igår, drog jag och Madde till stan. Vi hade hört att Nelly.com skulle anordna ett High Heels Party på Saluhallen, där man kunde få ett par gratis skor, och en välfylld goodiebag. Så det ville vi ju inte missa!  

När vi kom dit, ungefär halv 9, var det redan lång kö utanför. Och det var visst bara de 99 första tjejerna som skulle få skor. Så vi trodde att det var kört för vår del. Men vi stannade kvar ändå, och tänkte att vi åtminstone skulle få en goodiebag. Det är ju alltid nåt. 

Efter ungefär en timmes köande och frysande, fick vi äntligen komma in i värmen. Men inte bara det, vi fick även en lapp där det stod att vi skulle få välja ut varsitt par skor! Haha! Ja, det är sant! Helt ofattbart! Vi måste ha varit bland de 99 första trots allt :) Jag, Madde och en tjej till, som vi träffade i kön, betedde oss som fjortisar och skrek rakt ut, för vi blev så glada :P 

Där inne var det svårt att inte få beslutsångest. Överallt stod det skitsnygga skor i glasmontrar. Och där skulle vi alltså få välja ut ett par som vi ville ha, skriva ner det på lappen och sen få skorna hemskickade inom en vecka. Bättre kan det knappast bli :)

 

Jag valde ett par som heter Rock It, längst till vänster. Kändes som att de var mest jag. Madde tog ett par snyggingar med dragkedjor, högra bilden. Bra att hon äntligen börjar tuffa till sej lite ;)

Efter sko-hysterin lottades en sprillans LG-mobil ut. Nr 79 vann, och jag hade 97. Så nära, men ändå inte... Men jag är ganska nöjd ändå :) Vi fick även med oss varsin goodiebag när vi gick hem. Den innehöll allt möjligt, som smycken, nagellack, ögonskugga, tidning... bland annat.

En superlyckad dag alltså! Först mys med min älskling, och sen skoparty på kvällen. Grymt!


1½ år!

Igår var det 1 ½ år sen jag och min älskling blev tillsammans :) Det är helt otroligt hur fort tiden går. Känns som att det var nyss vi träffades. Och jag är minst lika kär nu som jag var då. Alex måste vara den underbaraste människa som finns! <3

Egentligen var det inte meningen att vi skulle ses i helgen. Men han körde hit från Örebro och överraskade mej med 18 gigantiska röda rosor, en för varje månad vi har varit ihop. Så himla fint att man blir tårögd. Det betydde väldigt mycket att han kom hit. Tror nog att jag har den perfekta pojkvännen! :)

Men det är självklart inte bara för att han gav mej rosor som han är perfekt. Han är allt som jag har letat efter och nånsin velat ha, helt enkelt. Det kommer aldrig att finnas nån annan för mej. 

Älskar dej hjärtat :)


Chokladfondue

Jag är så galet sugen på chokladfondue just nu. Hur gott är inte det? Och eftersom man doppar frukt i chokladen känns det inte så himla onyttigt heller ;)

Tänkte önska mej ett chokladfondueset i julklapp. Skulle vara så perfekt att mysa med, en vanlig hemmakväll. Men nu orkar jag inte vänta till julen. Ska nog köpa ett set till mej själv i inflyttningspresent! :) 

Mums!

 


Model House

Fick precis ett samtal från Model House. Jag hade nästan glömt att jag gjorde en intresseanmälan på deras hemsida igår. Men det var kul att de hörde av sej så snabbt. Och hon som ringde sa att det fanns en tid på onsdag nästa vecka, om jag fortfarande ville komma dit. Och det är klart att jag ville, så vi bestämde en tid.

Men nu i efterhand blir jag lite osäker. Det känns väldigt ytligt att göra en sån grej helt utan anledning. Okej om man ska gifta sej, eller vill ha bilder på sina barn eller sin familj eller nåt. Men att bara göra det för sej själv... Det känns lite ego. Och jag har inga som helst planer på att försöka bli modell eller nåt liknande. Men det kanske verkar så, om man satsar massa pengar på att ta "modellbilder"... 

Fast det är klart att jag ska dit. Det är ju faktiskt en kul grej, som de flesta har gjort. Man behöver ju inte se det mer seriöst än så :) Måste bara försöka få med mej nån. Jag tänker knappast åka dit själv i alla fall.


Yey!

Har precis skrivit på kontraktet för lägenheten :) Så nu är den min, bara min! Så himla skönt. Jag är så lycklig. Äntligen har jag nånstans att ta vägen, och nånstans att göra av alla mina saker. Längtar tills jag får ordning på mina kläder, för just nu vet jag knappt vad jag har. Nu har jag alla kläder i (och ovanpå) världens minsta byrå. Men där i lägenheten kommer jag att ha massa garderober. Det kommer att bli helt underbart :)

Dessutom kommer jag att kunna ha mina älskade små missar hos mej igen. Saknar dem jättemycket. Och så slipper ju Alex ha dem. Han verkar ha tröttnat lite på dem av nån anledning. Jag fattar verkligen inte varför :P


Sötnosarna kollar på när Alex spelar xbox. Förstår inte alls hur det kan vara irriterande ;)


Och kompisarna kommer att kunna hälsa på mej, och sova över och sånt som annars är lite svårt när man bor hemma. Även Alex kommer att kunna hälsa på oftare. Allting kommer att bli så mycket bättre helt enkelt :)


The Studio

Skulle så gärna vilja åka till The Studio. Alla verkar ju redan ha varit där, om man kollar på Facebook och bloggar och sånt. Och det skulle vara så kul att ha några bra bilder på sej själv :) 

Men jag väntar fortfarande på att de ska ringa mej därifrån. Madde rekommenderade mej när hon var där, och då ska de ju ringa upp så att vi kan bestämma en tid när jag ska få komma dit. Men de ringer ju aldrig. Och jag vill inte ringa dit själv och boka tid, för då kostar det massa extra. Är man rekommenderad ska man få det gratis. Det är tillräckligt dyrt att köpa bilderna.

Men jag fick ett tips från Simone Fattybom om att Model House har nåt liknande. Ska nog kolla upp det istället.


Jag posar hemma i soffan så länge :P

 


Skriva kontrakt

Imorgon gäller det! Då ska jag till fastighetskontoret och skriva på kontraktet för lägenheten. Då kommer den äntligen att vara min!

Men jag är så nervös för att fastighetsägaren ska ha ändrat sej eller nåt. Tänk om han har lovat bort lägenheten till nån annan, eller tänk om han har glömt bort mej helt. Känns som att nånting kommer att dyka upp i sista stunden, som gör att jag inte får lägenheten. Usch...

Nej, det ska nog gå bra imorgon. Jag hoppas på det :)


Ny look

Idag har söta snälla Madelene på skolan färgat mina ögonfransar och bryn :) Dessutom plockade hon och formade ögonbrynen jättefint. Så fint har jag aldrig haft det tidigare, det känns verkligen skitbra.

 

Syns kanske att jag inte har nåt smink på bilden. Men det är inte därför jag ser så trött ut. Problemet är att jag har sovit så himla dåligt de senaste nätterna, så jag är faktiskt ganska trött.

Men jag kan lätt tänka mej att vara helt utan smink nu. Kanske inte varje dag, men det funkar ibland.


Gulligt!

Jag blev nästan lite rörd när jag läste vad Bella skrev i salongens "gästbok", efter att jag hade klippt henne :) 





Tack vännen! Betyder mycket att du blev glad <3


Så himla glad

Det gick extremt bra idag när jag klippte Bella! Känner mej jättestolt! Det blev precis som jag hade tänkt mej :) Kul att vi faktiskt kan klippa frisyrer nu, och inte bara toppa.

Och Bella blev skitsnygg! Jag klippte upp hennes hår väldigt mycket, så att det blev lite rockigt och rufsigt. Och det var så himla kul att klippa en sån frisyr. Känns som att rock-rufs är min grej :P

Försökte ta lite före- och efter-bilder, men det syns inte så bra som jag hade hoppats. Men men...

Före

 


Efter

 

Haha, nej skoja bara.

 


Så här snyggt blev det!

Nu ska jag iväg och fira med ett träningspass.


Löshår från Rapunzel

Nu har jag precis beställt ett set clip-on löshår. Madde på skolan tipsade mej om att Rapunzel of Sweden har bra grejer, så jag tänkte testa det :)

                           

Hittade ett set med vågigt hår, så det borde nog bli bra. Jag kanske får locka upp det lite grann för att matcha mitt eget hår, men det är lugnt. Funkar ju även att platta när jag vill ha rakt hår. 

Det känns som ett bra köp. Dessutom är det 60 cm långt! Jag kommer att bli så himla het ;) Nej, men jag tror det kommer att bli skitsnyggt. Måste självklart färga mitt eget hår lite mörkare först, men det hade jag tänkt att göra ändå. Älskar att ha mörkt hår. 

Förresten hade de rean på sidan, och massa specialerbjudanden och sånt. Så jag kommer även att få en hemlig gåva på köpet :) Sånt är det bästa jag vet!
 


Klippning imorgon igen

Imorgon kommer Bella till stan, för att klippa sej hos mej :) Ska bli så himla roligt! Jag har värsta bilden i huvudet av hur jag vill klippa henne. Tror att det skulle bli skitsnyggt. Men vi får se vad hon vill.

Hittade en gammal bild från sommaren 07, när vi var i Bacelona :)


Min vackra Bella

 


Min blivande lägenhet

Nu har jag äntligen tackat ja till lägenheten. Visste verkligen inte alls hur jag skulle göra ett tag. Hatar beslutsångest! Det måste vara bland det jobbigaste som finns. Och jag får det jämt, varje gång jag måste fatta ett beslut. Även om det inte ens handlar om stora grejer. Helt sjukt.

Men mina underbara lärare och klasskompisar hjälpte mej att komma fram till hur jag skulle göra. Så nu känns det superbra! Jag är jättenöjd med mitt val :)

Längtar tills jag ska få flytta in. Kontraktet börjar gälla från 1 december, men jag har sms-terrat killen som bor där nu, och tjatat om att han ska flytta ut tidigare :P Lite taskigt kanske, men han har faktiskt redan en annan lägenhet. Han är bara lite seg med att flytta sina saker.

 

Lägenheten är helt nybyggt och superfräsch, med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare :) Lyx!


Shopping med skolan

I förmiddags åkte vi iväg med skolan till ett lager för frisörprodukter. Där fick vi handla till inköpspris, så det blev lite billigare än att handla på salonger.

Jag hade bestämt mej redan innan vi åkte att jag skulle köpa en inpackning och ett värmeskydd. Men eftersom jag har så svårt att motstå (shopping-)frestelser blev det även en röd färgspray och en krustång. 
 
 

 

Krustången, VOLUmini, ska jag bara använda för att få lite coola effekter i håret. Inte för att få volym, det har jag redan. Och färgsprayen tyckte jag bara var en kul grej :) Ska försöka spraya några röda slingor till helgen, när jag ska jobba på Securitas igen. Det skulle vara väldigt passande i alla fall :P

Efter skolan stannade jag kvar i stan, eftersom jag skulle träna på kvällen. Och det finns lixom inget annat att göra där än att shoppa. Så jag kom hem med lite kläder oxå. Det är ju aldrig fel :)



Hittade två linnen på New Yorker, jeansleggings med dragkedjor, benvärmare och fingervantar på H&M. Så jag känner mej ganska nöjd med dagen.

Bara en dag kvar nu, sen får jag träffa min älskling igen!


Besök från USA

Igår kväll var en av mina amerikanska släktingar, Megan, här och hälsade på.


Jag och Megan


Megan och Axel, hennes pojkvän


Och som alltid, när nån av dem kommer hit, hade hon med sej massa roliga grejer som man bara kan få tag på i USA. Till exempel amerikanskt godis, som Skittles och M&Ms, och äkta jordnörssmör. Mums!

Men den här gången hade hon även med sej nagellacks-pennor, eller vad man ska kalla det. De är fyllda med nagellack, och har en väldigt smal spets, så man kan rita mönster på naglarna med dem.

 

Jag har testat lite på mej själv, men bara prickar än så länge. Nagellacket flyter ut ganska lätt, så jag börjar med det enklaste.




Tankarna snurrar

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tittat på lägenheten. Tankarna går fram och tillbaka hela tiden. Vet inte alls vad jag tycker längre. Första reaktionen var att jag inte gillade den överhuvudtaget. Men när jag började tänka efter så kom jag fram till att den kanske var okej. Den kanske bara verkade hemsk för att killen som bodde där nu hade det så stökigt. Men jag vet inte hur jag ska göra. 

Det negativa med lägenheten är att den låg väldigt långt från busshållplatsen, att det var lite halvdålig planlösning, att den låg på bottenvåningen och att den var ganska dyr.

Det positiva är att den var helt nybyggd, att området var jättefint och lungt, och att den är min om jag vill ha den :)


Lägenhet?

Efter skolan idag ska jag åka och kolla på en lägenhet. Jag hoppas med hela mitt hjärta att den ska vara bra. Men jag är lite osäker. Den är ganska dyr för att vara en etta, och den ligger i utkanten av stan. Dessutom är den på bottenvåningen. Jag har redan haft lägenhet på bottenvåningen tidigare, och jag är inte så förtjust i det. Persiennerna måste ju alltid vara nerdragna så att folk inte kan glo rakt in. Men å andra sidan har den lägenhet jag ska titta på idag både disk- och tvättmaskin. Det är ju lyx. Och kanske värt pengarna. Vi får se.

Nu måste jag åka till skolan.


Vilken helg!

Karlstad var rätt sjukt. Men askul :) Verkligen roligt att träffa alla väktare som man bara har pratat i telefon med tidigare.

Men det var nära att det inte blev nåt för mej överhuvudtaget. På lördagen, precis innan jag och Alex skulle åka från Örebro, insåg jag att mitt körkort var kvar i Uppsala. Så himla klantigt! Det var ju meningen att jag skulle köra hem från Karlstad på natten, eftersom jag inte dricker. Dessutom kommer man ju inte in på krogen utan körkort/leg. Så jag tänkte nästan stanna i Örebro, för att inte förstöra kvällen för de andra. Men Alex drog med mej ändå, och sa att det löser sej på nåt sätt.

Och vi fick verkligen en rolig kväll. Först såg vi fotbollen mellan Sverige-Danmark hemma hos en kille, och sen gick vi ut. Minns inte vad stället hette, men det var riktigt fint där. Och jag gillade musiken, även fast jag inte dansade. Att dansa på krogen är tyvärr inte min grej. Efteråt käkade vi på Burger King, och sen åkte jag och Alex hem till Örebro. 

Sammanfattningsvis, man klarar sej faktiskt ganska bra utan körkort ;)


Alex och Daniel

 


Några andra


Några fler

 


Jag och min raring

 


Karlstad ikväll

Nu är jag i Örebro igen. Vaknade för en stund sen. Min älskling sover fortfarande :) Så jag leker lite med katterna och mumsar godis. Funderar på vad jag ska göra med håret, eftersom vi ska på fest i Karlstad ikväll. Vet inte om jag vågar försöka göra den frisyr som Anna gjorde på mej.

Men jag kommer åtminstone att ha snygga naglar :) Var och fixade förlängning igår på Hårcompaniet i Uppsala. Det var första gången för mej, och jag är supernöjd! 



Älskar silverstenarna på ringfingret. Så himla fint!

Gjorde även några panik-inköp igår när jag ändå var på stan. Kom på att jag behövde en ny parfym, så jag ryckte bara nån från hyllan i förbifarten. Men jag tror att den blev rätt bra. Sen fick jag nåt tok-ryck och köpte knallrött läppstift. Haha! Verkligen inte min stil. Men jag fick bara lust. Jag köpte även ett underlack till naglarna, så att de skyddas från missfärgning ifall jag känner för att måla dem i färg nån gång.

 

Nu ska jag duscha och gör mej iordning.


Cool frisyr

Anna, vår lärare, gjorde en supercool frisyr på mej idag. Den var ganska enkel, och med lite övning kan man förhoppningsvis göra den på sej själv.





Jag ska försöka göra den på lördag i alla fall, för då blir det party! Alex och jag ska åka till Karlstad, för att träffa ett gäng väktare. Och det var visst några väktare från Örebro som kanske ville hänga på, så troligtvis hyr vi en minibuss tillsammans. Kan bli riktigt kul :) 

Men jag kan inte bestämma mej för en outfit som passar för kvällen. Först ska vi se fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark hemma hos nån, sen ska vi kanske gå ut. Men det är så svårt nu när det börjar bli kallt ute. För man vill ju inte frysa, men det känns inte så uppklätt att komma i stickad tröja och jeans. Jag får sova på saken helt enkelt.

Förresten så klickade jag hem lite kläder från Nelly.com förut. Det blev en grå stickad myskofta och två toppar, en svart och en beige. Och eftersom det kostade över 500 kr, kommer jag även att få en goodiebag från Sofis Mode :) Yey!


Tröstshopping

Fick precis ett sms från Sofis Mode, om att det är shoppingkväll på Nelly.com om en timme. Alla som handlar får rabatt, en goodiebag och veckans nummer av Sofis Mode :) 

                           

Det här är precis vad jag behöver ikväll. Tidigare idag fick jag reda på att jag inte får lägenheten som jag har sökt, så nu känner jag för att tröstshoppa lite. Det får man faktiskt göra ibland.


Fashion show

Igår kväll åkte vi till Västerås med skolan, för att gå på en Paul Mitchell-visning på Stadshotellet. Så himla kul!

Först var det mingel med snittar och frukt. Själv är jag väl inte supergrym på att mingla, men det var roligt ändå. Det är inte så ofta man får se så många frisörer på samma ställe. Passade på att spana in alla olika frisyrer, och de flesta var verkligen jättefina i håret.

Efter ungefär en timme var det dags att gå in till en stor sal, där showen skulle hållas. Tyvärr fick vi platser ganska långt bak, så jag såg inte runwayen särskilt bra. Men det var okej. Dessutom låg det en liten present på varje stol :) Älskar goodiebags! 

 
Innehållet i goodiebagen; lila kuvertväska, hårspray och borste från Paul Mitchell

Själva showen var jättebra! Två riktigt duktiga frisörer stod och klippte och färgade massa modeller framme på scenen. Det var coolt att se hur snabba de var. Just nu känns det helt omöjligt för mej att klippa en hel frisyr på mindre än tre timmar :P Och de gjorde det på en kvart lixom!
Klippningarna varvades med dansnummer och utlottningar av saker till publiken. De var väldigt generösa med att dela ut fina saker. Själv vann jag däremot ingenting, som vanligt :P 

Men det var en riktigt rolig kväll i alla fall! Längtar redan till nästa gång :)


På riktigt

Idag hade vi vårt allra första kundpass :) Men vi hade själva fått boka in kunden, så det var bara folk vi kände. Tack och lov! Det var tillräckligt nervöst ändå. Så det var skönt att inte behöva tänka på att vara trevlig, utan bara koncentrera sej på klippningen.

Innan kunderna kom fick vi våra efterlängtade privata saxar. Tidigare har vi bara använt skolans saxar, som är lite slöa, eftersom de används till dockor med syntethår. Men nu har vi alltså egna riktiga frisörsaxar.

Tyvärr var de rosa, min hatfärg :P Men det är okej, just nu är jag stolt över dem ändå. Känns som att jag är lite mer frisör på riktigt.






Efteråt, när vi var klara med kunderna, fick alla varsin ros av lärarna. På kortet som följde med stod det: "Grattis. Ett steg till mot ditt mål." Gulligt!




The Hills!

Min favvoserie the Hills har visst börjat igen! Läste precis om det på Bellas blogg, och upptäckte att senaste avsnittet finns upplagt på mtv:s hemsida :) Underbart!



Men seriöst, den där Kristin verkar helt sjuk! Hon har ju inget samvete överhuvudtaget! Hur kan man vara så där elak? Usch, jag tycker verkligen synd om Audrina och Jade.

Haha, antar att jag låter som en riktig nörd nu. Och det är jag oxå :)


Ny månad, nya möjligheter

Hehe vad klyschig den rubriken lät :P Men det känns lite så.

Har precis kommit hem från skolan nu. Sitter och funderar på vad jag ska packa, eftersom jag ska till Örebro i kväll. Längtar sjukt mycket efter min älskling! Vill bara kramas med honom, och glömma allt jobbigt med skolan. Så ikväll blir det mys, och sen jobb på Securitas hela helgen.

Det känns rätt bra att bara koppla bort Uppsala och skolan ett tag, och göra nåt helt annat. Men jag kan inte koppla bort det helt, för på måndag ska vi klippa vår första kund ever!  Jag kommer nog att vara nervös för det hela helgen. Men skit samma, nu ska jag duscha.

Puss, eller nåt :P

 

 


RSS 2.0