En dålig dag...

Imorse var det så dödligt kallt, att jag inte ens ville gå upp ur sängen. Och det kanske jag inte borde ha gjort heller... Kändes som att allt gick fel i skolan.

Det började med att vi skulle rulla permanent, som inte riktigt är min grej. Och det gick verkligen katastrofalt dåligt. Håret på min docka var så ojämnt, att det knappt gick att rulla upp på spolarna. Men jag gjorde klart den i alla fall. Det känns alltid bra att fullfölja en uppgift, även om det inte blir helt perfekt.

Efter lunch skulle vi klippa en ganska kort frisyr, som vi har gjort tidigare. Så det borde ha gått bra. Men som sagt så gick allt fel idag, och jag hann inte ens klart innan vi slutade. Alla andra hann klart, och de hann till och med föna. Då kände jag mej lite deppig.

Men alla kan ha såna dagar ibland. Man får bara försöka bita ihop. Nästa dag brukar bli bättre igen :)

Min docka


Madde och Helena

 


Jennys docka

När jag hade slutat mötte Madde upp mej utanför salongen, och vi gick till Friskis & Svettis. Körde ett riktigt stenhårt pass (enligt oss i alla fall), så nu har jag träningsvärk precis överallt. Men det känns bra! Så nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, och hoppas att jag lyckas bättre i skolan imorgon :)

Kram på er


Dagens inköp

Efter skolan tog jag och Madde en shoppingrunda på stan, först och främst för att mamma fyller år på fredag. Vi hittade ganska snabbt några klockrena presenter, som jag inte kan avslöja här :P Men vi hittade även en hel del trevliga saker till oss själva.

Det brukar ju alltid bli så, att man hittar allt annat än det man letar efter. Och det jag verkligen hade behövt köpa är en riktigt varm stickad kofta. Vill gärna att den ska vara lite längre, så jag kan använda den till leggings. Men självklart hittade jag ingen sån kofta nånstans. Däremot kom jag som sagt hem med massa annat :) Inte så svårt att förstå att svart är favvofärgen kanske? :P

 

T-shirt med nitar från Monki, och linne med nitar från H&M

 

 

Linne från Cubus, och skitsnygga byxor från Vero Moda

 
Diadem med sammetsrosor från Indiska, och en underbar mössa från skolan


Madde på busshållplatsen, på väg hem


Bilder från helgen

Blev kvar i Örebro inatt, fast det egentligen inte var tänkt så. Men jag kunde ju bara inte åka när älsklingen kom hem. Så vi hade en extremt mysig och underbar kväll tillsammans :)

Lördagkvällen med Bella var oxå jättemysig. Här kommer lite bilder.

Massa fika :)

 


Min soffa, med överdrivet mycket kuddar

 


Bella, som alltid måste skryta med sin tungpiercing :P

 


Vi tog en kvällsprommenad, och såg det här. Nån verkar ha haft lite för mycket fritid ;)


Väntar...

Har dammsugit och diskat och fixat iordning lite här, så nu väntar jag bara på Bellis :) Sitter och kollar på "Ensam mamma söker". Så töntigt! En av mammorna snackar ju bara om rumpor hela tiden. Jag hade tyckt att det var pinsamt om jag var hennes barn. Men det är hennes problem. 

Här är några bilder på mej just nu.

 

 

Myser i soffan, i älsklingens tröja. Kan inte låta bli att sniffa på den lite, älskar hans parfym :P


Lördag

Imorse vaknade jag tidigt, så jag drog upp till stan en sväng. Tänkte uträtta lite ärenden, och även göra en hemlig sak som jag inte vill berätta om än ;) Men "hemlisen" gick inte att fixa idag, så jag får ta det nån annan gång.

Köpte i alla fall lite fika, eftersom Bella kommer hit ikväll. Ska bli riktigt mysigt! Alltid skönt att bara kunna sitta och snacka skit med nån rolig kompis :)

Men nu måste jag städa och fixa iordning lite innan hon kommer.


Myskväll

Nu sitter jag ensam i Alex lägenhet i Örebro. Ska vara här hela helgen och passa katterna, eftersom Alex är bortrest. Men det är rätt skönt att vara för sej själv ibland, bara ta det lugnt och göra det man själv vill.

 

Funderade förut på om jag skulle ringa efter nån som ville komma hit och hålla mej sällskap ikväll, men jag struntar i det. Dels är jag väldigt trött, gick upp halv 7 imorse, och dels vill jag ha en myskväll med bara mej och mina små kissemissar :) Har laddat upp med lite godis och Loka och hoppat i myskläderna.

Dags för Idol :)


Tango?

Dansen igår var inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jag hade hört att det skulle vara streetdance, men det stämde tydligen inte. Var lite blandad dans, rätt kul iofs, men inte sånt jag vill hålla på med.

Fast vi fick bland annat lära oss lite tango, och helt otippat så fastnade jag för det. Blev rätt sugen på att lära mej det på riktigt :P Egentligen är jag verkligen inte en sån person, streetdance passar mej mycket bättre. Har dansat lite street/hiphop förut. 
Men det var en sån stämning igår, och vi dansade till en av mina favoritlåtar, Roxanne, från Moulin Rouge :) Jag fick nästan rysningar. Helt underbart!

Nu ska jag iväg på en teckningskurs :)


Första träningspasset

Ikväll blir det dans :) Ska bli så himla kul! Äntligen kommer jag igång med träningen. Köpte nya träningskläder igår på Stadium. Madde jobbar där, så hon hjälpte mej att välja ut en snygg outfit i bra "funktionsmaterial". Tack Maddis :P

Nu ska jag äte lite, byta om, åka och hämta Madde på jobbet, och sen ska vi försöka hitta till Friskis & Svettis i Ultuna. Ingen av oss har varit där förut, så det blir spännande.


Nyklippt!

Det blev skitkort! De klippte bort ungefär en hel decimeter! Men jag vet att det behövdes. Så nu känns håret jättemjukt och fräscht :)

 

På bilden har jag faktiskt använt plattång. Men nu är det så kort (slutar precis under bildkanten) att det lockar till sej ändå... Lite tråkigt. Jag som vill ha spikrakt hår.

Längtar tills vi ska lära oss hårförlängning!


Tillbaka i Uppsala...

... efter en jobb-helg i Örebro. Det var lite kul att komma tillbaka till Securitas, nu när man inte har varit där på ett tag. Och framför allt nu när man vet att man inte behöver vara där så ofta längre :P Varannan helg är perfekt.

Det enda jobbiga är omställningen mellan att jobba natt en hel helg, och sen gå i skolan på dagtid. Jag slutade kl 2 på Securitas inatt, och körde direkt hit till Uppsala på ungefär två timmar. Så det blev inte mycket sömn inatt. Jag var helt död i skolan idag. Men det kommer bara att vara så här varannan måndag, så det borde jag klara :)


Sjuk



Så typiskt. Det var idag jag hade tänkt börja träna. Bara därför blev jag ju såklart sjuk just idag. Pratade med lärarna i skolan, och de såg att jag inte mådde bra, så jag ska stanna hemma imorgon. Segt.

Ska försöka tvätta och packa lite imorgon, eftersom jag ska åka till Örebro på torsdag, och träffa min älskling. Det kommer att bli underbart! Vi har inte varit ifrån varann så här länge på ett helt år! Sist var förra sommaren, när jag var på semester med min familj. 

Men det är bra att sakna varann ibland. Man inser så mycket mer vad man egentligen har, och hur mycket personen betyder för en. Åh, vill att det ska vara torsdag nu!


Äntligen :)

Otroligt men sant, nu ska jag skaffa träningskort på Friskis & Svettis. Den här gången ska jag verkligen använda det oxå. Har haft det förut, men då gick jag bara typ fem gånger :P Jag och Bella skulle gå tillsammans, men vi satt mest bara och pratade, orkade inte anstränga oss så mycket.

Men nu ska jag gå själv. Känns lite nervöst... Tänk om alla andra känner varann, tänk om de är jätteduktiga och tänk om passen är jättesvåra. Usch, man kan ju hålla på och oroa sej för precis allt, konstigt nog :)

Har bestämt mej för att först och främst gå på aerobics och dans. Det är sånt jag älskar! Hoppas bara att jag kan hänga med i koreografin. Var riktigt länge sen jag höll på med sånt här.


Längtar

Tung kväll. Saknar min Alex mer än nånsin! Och mina små sötis-katter. Vet inte varför, men idag känns det extra jobbigt att vara ifrån dem.
Längtar till torsdag kväll, när jag får vara med dem igen. Men det är fyra långa dagar kvar...


Hemma igen

Nu är jag hemma i Uppsala igen, och jag är helt galet trött. Jättekonstigt! Jag sov på tåget hela vägen hem. Men det tar väl på krafterna att springa runt i Stockholm antar jag.

Det var hursomhelst asroligt att träffa Bella igen! Det var riktigt länge sen sist. Hon hade hunnit flytta sen jag var där senast. Förut bodde hon på Östermalm, 10 min promenad från stan. Verkligen lyx. Men nu har hon en mycket större lägenhet, som är sjukt snygg. Så det är lätt värt att åka tunnelbana en stund för att komma dit.


Bella + pojkvän

Tyvärr hittade jag inte mina älskade Scorett-skor i rätt storlek. De verkar vara slutsålda överallt, och det kommer inte in fler heller. Nånsin! Jag har nog aldrig varit så kär i ett par skor förut. Så det var lite synd. Men jag har ju faktiskt ett par 37:or hemma, även om de är ett nr för stora. Får väl börja använda dem istället.


Fredagkväll

Sitter och kollar på Pirates of the Caribbean 3 som går på tv nu. Eller jag sitter mest och surfar, tvn är på i bakgrunden.

Har precis bokat en tågresa till Stockholm imorgon. Ska träffa Bella igen :) 
Det är så coolt att bo i Uppsala, jag har ju bara 40 min resa till Stocholm! Insåg det tidigare ikväll när jag och Bella planerade morgondagen.
Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag bor här i Uppsala nu, och inte i Örebro. Från Örebro tar det typ 2 timmar till Stockholm. Det är därför jag och Bella har haft så svårt att träffas. Men nu ska det bli ändring på det! Kan ju åka dit hur ofta jag vill nu när det är så nära. Åh vad jag är glad! 

Dessutom har Stockholm tusen gånger fler och roligare affärer än både Uppsala och Örebro. Så imorgon ska jag leta igenom alla Scorett-butiker som finns där, efter de här helt underbara skorna, i min storlek.
Iofs har jag redan köpt dem, men det blev 37:or, eftersom det var den minsta storleken som fanns kvar. Egentligen hade jag behövt 36. Men bytesrätten har inte gått ut än. Så nu håller jag tummarna för att det finns ett par 36:or kvar i Stockholm! :)


Makeovers

Nu känns det som att kursen är igång på riktigt. Idag fick två av tjejerna en makeover. Eftersom vi bara är fem i gruppen antar jag att det snart är min tur :) Men jag är lite osäker på om jag vill, konstigt nog.

Självklart vill man väl bli klippt och stylad gratis av en frisör som verkligen vet vad hon håller på med, och som vet exakt vad man skulle passa bäst i. Men det enda som frisörer brukar vilja göra med mitt hår är att klippa det extremt kort och burra upp det massor. Och så vill jag inte se ut, tyvärr.

Nu ska jag gå och koka lite te, mysa ner mej i soffan och bara vila. Senare ikväll är det Idol! Det får man ju inte missa, i alla fall inte så länge det är auditions :P Så himla kul.


Första dagen!

Idag var första riktiga dagen på utbildningen! Vi började igår, men då var det bara presentation av lärarna och information och sånt. Men idag har vi klippt en hel del :) På dockor iofs, men ändå. Jag hade fått för mej att vi bara skulle läsa teori i flera veckor innan vi fick sätta igång med saxarna, så det kändes lite nervöst att börja klippa redan. Man kände sej så himla oförberedd. Men det är verkligen jättekul! 

Nu har vi fått reda på att de kör med klädkod, och det är bara svarta kläder som gäller. Lite ironiskt, eftersom jag nästan alltid bara har haft svarta kläder, men i somras shoppade jag massa färgglada kläder inför hösten. Försökte tänka på min image som blivande frisör, så jag köpte sånt som jag tänker mej att duktiga, framgångsrika frisörer har :P Inte alls min stil egentligen! Så det känns skönt med svart som klädkod.


RSS 2.0